PREMIUM LIGHT CHAIN!

Landing_connecta.gif

PROFESSIONELLT FÖR BÅDE PRIVAT OCH OFFENTLIG MILJÖ

Connecta slingsystem är av mycket hög kvalité och lämpar sig för så väl inom- som för utomhusbruk. Slingan är i 230V, IP44 klassad och finns i 4 olika utföranden.

Välj själv vilken ljuskälla som önskas, välj mellan glas eller pc cover, som med fördel används vid utomhusbruk. Mixa och matcha svart med E14, E27 eller B22 sockel samt vit med E27 sockel med eller utan tillbehör för personlig touch. Hela vårt sortiment på ljuskällor hittar du på startrading.se. Slingan är kopplingsbar och enkel att förlänga med hjälp utav grenuttag och/eller förlängningskabel. En startkabel krävs till samtliga slingor.

Tänk på att fördela vikten jämnt vid montering för att avlasta belastnigen på kopplingarna, skruva fast lamphållaren för bästa resultat Slingan får max kopplas ihop till 2000W/15W lampor.

 

connecta_prod_400x400_1.jpg

 

 

connecta_prod_400x400_2.jpg

FÖRDELAR MED CONNECTA

VARIATION
Med Connecta har du möjlighet att variera din slinga efter tillfälle och tycke!

ENKELT
Med E27, E14 eller B22 sockel byter du själv ljuskälla utan verktyg eller krångel!

UTBYGGBAR
Som system, kan du enkelt utöka och förlänga din slinga efter de krav du har på längd och variation

DESIGNA DIN EGEN SLINGA!

För att komma igång behövs en startkabel, valfri slinga och passande ljuskälla.
Connecta går enkelt att bygga ut, med eller utan våra förlängningskablar som finns i två olika längder. Connecta går att förändra på många sätt. Dels med ljuskällor men även med våra tillbehör.

 

connecta_prod_400x400_3.jpg

 

connecta_prod_400x400_4.jpg

CONNECTABLE PARTY LIGHT

Fixa festen med Party Light. Vit eller svart ljusslinga för E27. Slingan levereras utan startkabel och ljuskällor, vilket köpes separat. Se till att slingans vikt fördelas jämnt vid montering för att avlasta vikten på kopplingarna.

CONNECTA - PREMIUM LIGHT CHAIN

Ladda ner vår broschyr här

 

connecta_folder.jpg

 

Urval av vårt sortiment