DEKORERA MED.....

Colourmix_banner.jpg


Ljuskällor är så mycket mer än funktion. Med dekorativa lampor är det lätt att inreda och skapa den rätta stilen. Ladda upp med dekorlampor i olika färger, mönster, former och storlekar.

 

Välj och vraka!

 

 

 

 • COLOURMIXcolourmix.jpg

  Populära Colourmix är en serie med läckra lampor i spännande former och ett tvåfärgat glas som ger ett coolt utseende. Serien finns i fyra färgställningar där cognac är det senaste tillskottet.

 • SE FLER COLOURMIX LJUSKÄLLOR HÄR >

   

   

   

  SPIRAL FILAMENT

  smoke.jpg

  Spiral Filament är en serie dekorativa lampor i olika storlekar och former. Den snygga spiralen inuti lampan är skapar ett varmt och mjukt sken. Lamporna finns med glas i Clear, Smoke och Amber. Alla är dimbara.

 • SE FLER SPIRAL FILAMENT LJUSKÄLLOR HÄR >

   

   

   

  INDUSTRIAL VINTAGEindustrial2.jpg

  Läckra, stora och elegant formade lampor med spiral- eller dekorativt raka filament, som ger ett vackert, extra varmvitt sken.

  De finns i Amber, smoke och clear glas. Industrial vintage är dimbara lampor och blir tillsammans med ett fint upphäng eller fot en komplett armatur. 

 • SE FLER INDUSTRIAL VINTAGE LJUSKÄLLOR HÄR >

   

   

   

  GRAPHICGrapic.jpg

  Graphic är som namnet antyder en serie lampor med grafiska mönster. Finns i Pine, Diamond och Dot i två storlekar – 95 mm och 125 mm. Samtliga är dimmerkompatibla och lamporna blir en fräck inredningsdetalj!

 • SE FLER GRAPHIC LJUSKÄLLOR HÄR >

   

   

  NEW GENERATION CLASSIC

  new2.jpg

  New Generation Classic är en serie lampor i klassisk design. Lampornas filament ger ett stiligt och modernt utseende. Finns i olika former och storlekar – från 100 mm upp till den största på 185 mm – och som dimbara och icke dimbara.

 • SE FLER NEW GENERATION CLASSIC LJUSKÄLLOR HÄR >

   

   

  SPACE

  SPACE.jpg

  Space är lite futuristisk i sitt uttryck. En spännande lampa med en lampa i lampan.

  Space har inbyggtd 3-stegsdimmer och ljusstyrkan som startar lågt ändras enkelt genom slå av och på strömbrytaren. Finns i tre former