2021-04-06

Inred ute - skapa magi i din trädgård

Vi umgås idag mer och mer utomhus och det är en trend som vi ser kommer hålla i sig och till och med öka. Våra middagar, kalas och kanske även filmkvällar flyttar ut från köket och vardagsrummet. Med hjälp av olika sorters utebelysning skapas små rum även utomhus och höjer mysfaktorn lite extra.

Vi umgås på ett annat sätt nu

Den beteendeförändring vi sett i form av hur vi umgåtts under det senaste året kommer att leva kvar. Redan tidigare har det varit viktigt för många att göra det mysigt och festligt inomhus och nu flyttar det behovet även ut. I takt med att umgänget flyttar ut blir utbudet större och större av mysig belysning för utomhusbruk. Vårens LIVING sortiment innehåller ett stort antal nyheter inom belysning för uterum, altan, balkong och trädgård.

Solcell ökar i popularitet

En tydlig trend är utomhuslampor som ser ut som traditionell inomhusbelysning. Andra produkter som ökar i popularitet är solcellsprodukter som finns i allt från gång- och vägglampor, ljusslingor till dekorationer att sätta i krukor och rabatter. Solcellsbelysning blir bättre och bättre i takt med att tekniken utvecklas och förfinas och idag är lamporna riktigt bra. Sedan är det ju så enkelt – du slipper allt vad sladdar och installationer heter. Att det dessutom är miljövänligt och ett väldigt hållbart alternativ gör ju inte saken sämre.