Powerspot

480-60.png

HÖG LUMEN GER STARKARE LJUS

Vissa solcellsprodukter ska skapa en mysig stämning och vara dekorativa i trädgården. Dessa har en lägre lumen och passar perfekt till sommarpartyt eller som trädgårdsdekoration.
Andra produkter har en mer uttalad funktion och är mer tekniskt avancerade. Dessa har en högre lumen och ger ett starkare sken som kan lysa upp en t.ex. fasad eller gångväg.

PLACERING

Solcellspanelen behöver riktas mot solen för att få maximal effekt. Tänk på att annan belysning, såsom gatubelysning eller fast belysning, inte får lysa på panelen eftersom solcellslampan då tror att det är ljust och inte lyser även om det är kväll. Vid leverans sitter ofta en skyddsfilm på solcellspanelen. Ta bort den för att få full laddning.

480-62.png

481-65_MB_001.png

VAR RÄDD OM BATTERIET SÅ HÅLLER DET LÄNGRE

Ge batteriet en bra start genom att ladda maximalt innan du använder produkten. Sätt på ”ON” och låt panelen ligga i solen. Stäng av på kvällen för att undvika att batteriets kapacitet förbrukas. Upprepa detta ett par dagar, gärna totalt 36 timmar. Produkter som saknar on/off-knapp har en liten skyddsfilm. När den tas bort aktiveras batteriet. För att få maximal laddning behövs några soliga dagar men produkten behöver inte stängas av på natten.

Urval av vårt sortiment