VÄLKOMMEN TILL TRÄFFPUNKT VÅR 2021!

Oppethus_banner3.jpg

 Vårt showroom står alltid öppet för dig, men under vecka 10 och 11 är du lite extra välkommen samtidigt som vi bjuder på lite extra fina erbjudande. Du kommer hit på säkrast möjliga vis - antingen via datorn eller anpassat besök på plats. Vi har dukat upp med nyheter tillsammans med kända favoriter - allt du behöver för din försäljning av Christmas, Living och Lighting. Du får inspiration och idéer, snabb överblick och fina erbjudanden. Kort sagt, allt du behöver för smidiga och snabba inköp!
På 1200 m2 presenterar vi produkter strukturerat och lättöverskådligt. Dessutom har vi fina inspirationsytor som lockar fram idéer till skyltning och exponering. Som en mässa – fast bättre! Hela sortimentet finns på plats, ingen trängsel, du kommer när du vill, du får säljaren helt för dig själv och miljön är lugn och skön. Oavsett hur du väljer att besöka oss. Och så kan du passa på att göra fina klipp!

 

BESÖK OSS I SVENLJUNGA
Du träffar oss i showroomet i Svenljunga för ett möte med din säljare. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att ditt besök ska vara säkert. Antalet samtidiga besökare är begränsat och vi håller avstånd. Precis som vanligt bjuder vi på lunch och fika.

 

BESÖK OSS DIGITALT
Har du inte möjlighet att träffa oss i Svenljunga eller föredrar ett digitalt möte, går det lika bra. Våra säljare är utrustad med kamera och tar dig runt i showroomet för en digital visning. Precis som om du vore här! Perfekt om du har långt att resa eller om du vill utnyttja tiden maximalt. Givetvis får du som digital besökare samma fina erbjudanden som de som kommer hit fysiskt!
 

Oavsett om du väljer att komma till oss fysiskt eller digitalt, ser vi fram emot ditt besök. Du bokar via formuläret, direkt med din säljare alternativt via kundtjänst på kundtjanst@startrading.com eller 0325 12 000.

Välkommen till oss!
Vännerna på Star Trading