Våra huvudkataloger - Christmas, Living & Lighting

Vi presenterar våra kataloger – Christmas, Living och Lighting. Här hittar du hela vårt sortiment, såväl rykande färska nyheter som favoriter från tidigare. Med ett utbud på över 4 000 produkter kan vi nästan lova att du kommer att hitta favoriter och blivande storsäljare till ditt sortiment.  

Välkommen att bläddra online! Förutom att bläddra kan du också söka i de digitala katalogerna. När du hittar något du gillar, klicka på produkten och du kan läsa mer om den direkt.

LIGHTING 2022 #1

I LIGHTING har vi samlat allt från baslampor till häftiga dekorationslampor. Urvalet är brett. Från lägsta lumen till högsta, från kallaste kallt till varmaste varmt, dimbart, sensorstyrt, med klart glas, Amber eller mjölkigaste vitt. Till detta adderar vi sladdhållare och fötter och andra tillbehör.  

CHRISTMAS 2022

CHRISTMAS innehåller allt du behöver för att maxa julstämningen. Adventsstjärnor och -stakar, konstgranar och girlanger, slingor, inne- och utedekorationer – ja, kort sagt allt som behöver lysa till jul. Nyheter och favoriter i en skön blandning. 

LIVING 2022

I LIVING samlar vi allt som skapar en skön utemiljö – belysning till terrass, altan, balkong eller trädgård – solcellsdrivet, batteri eller ström. Men också inomhusprodukter såsom partyslingor, dekorationer och Ledljus.