Teknisk utveckling i framkant

Det gäller att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling av belysning. Gammal teknik förfinas och ny tillkommer. Star Tradings teknikavdelning kombinerar sin kunskap med våra leverantörers för att hela tiden kunna erbjuda hög kvalitet och det senaste inom jul- och dekorationsbelysning. Bland annat är flera högkvalitativa kopplingsbara system ett resultat av detta. 

Kundanpassade lösningar

Ibland vill man kunna erbjuda något extra, något som inte alla andra har. Då hjälper vi dig! Vi erbjuder såväl kundanpassade förpackningar som egna produkter. Vare sig du har en egen produktidé eller om vi ger förslag, tar vi hand om utvecklingen i alla steg - från idé via prototypserie till färdig produkt packad och klar för leverans. Kontakta oss så syr vi ihop något bra! 

Design & Samarbeten

Produktutvecklingstakten inom belysningsbranschen är hög. Vi tar intryck och hämtar inspiration från olika håll för att både följa och skapa de senaste trenderna inom inredning och belysning. De flesta produkter vi erbjuder utvecklar vi internt, men vi samarbetar även med externa formgivare för att kunna erbjuda ett verkligt brett och unikt sortiment. 

Charlotte Falck

Den prisbelönta formgivaren Charlotte Falck har samarbetat med Star Trading sedan många år tillbaka, närmare bestämt sedan 2007. Ett samarbete som har lett till en rad olika intressanta kreativa produkter. Något vi på Star Trading är väldigt stolta över.

Charlotte kommer ursprungligen från Alingsås och har sedan tidig ålder velat bli formgivare.  Charlotte har en magisterexamen i inredningsarkitektur från Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) i Göteborg och driver idag Charlotte Falck Design i Hong Kong. Hennes meritlista inkluderar projekt för IKEA, Europa Möbler, Debenhams och John Lewis.