Teknisk utveckling i framkant

Det gäller att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling av belysning. Gammal teknik förfinas och ny tillkommer. Star Tradings teknikavdelning kombinerar sin kunskap med våra leverantörers för att hela tiden kunna erbjuda hög kvalitet och det senaste inom jul- och dekorationsbelysning. Bland annat är flera högkvalitativa kopplingsbara system ett resultat av detta. 

Kundanpassade lösningar

Ibland vill man kunna erbjuda något extra, något som inte alla andra har. Då hjälper vi dig! Vi erbjuder såväl kundanpassade förpackningar som egna produkter. Vare sig du har en egen produktidé eller om vi ger förslag, tar vi hand om utvecklingen i alla steg - från idé via prototypserie till färdig produkt packad och klar för leverans. Kontakta oss så syr vi ihop något bra! 

Design & Samarbeten

Produktutvecklingstakten inom belysningsbranschen är hög. Vi tar intryck och hämtar inspiration från olika håll för att både följa och skapa de senaste trenderna inom inredning och belysning. De flesta produkter vi erbjuder utvecklar vi internt, men vi samarbetar även med externa formgivare för att kunna erbjuda ett verkligt brett och unikt sortiment. 

Charlotte Falck

Prisbelönta formgivaren Charlotte Falck har en magisterexamen i inredningsarkitektur från Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) och driver idag Charlotte Falck Design i Hong Kong. Hennes meritlista inkluderar projekt för IKEA, Europa Möbler, Debenhams och John Lewis. Charlotte har även jobbat med Star Trading i många år och flera av produkterna i vårt sortiment är resultat av det framgångsrika samarbetet.  

Utvalda produkter av Charlotte Falck