Lediga tjänster

Digital specialist till Star Trading

Brinner du för digital marknadsföring? Är du grym på att skapa engagerande content till rätt kanaler? Bli en del av vårt marknadsteam på Star Trading! Hos oss får du som Digital specialist en viktig roll i ett bolag med stark entreprenörsanda och korta beslutsvägar.


Om tjänsten

Som Digital specialist hos oss på Star Trading ansvarar du för att kontinuerligt utveckla vår webb, våra digitala nyhetsbrev och sociala mediekanaler. Du arbetar strategisk med kanalval och producerar innehåll som berör och tilltalar målgruppen. Självklart utvecklar vi vår marknadsföring i takt med en alltmer digitaliserad omvärld och här är du som Digital specialist med och påverkar nya verktyg och lösningar.   

Arbetsområden Digital specialist:

- Ansvar för våra digitala kanaler
- Producera och publicera webbinnehåll
- Producera och publicera innehåll till sociala medier
- Skapa och administrera digitala nyhetsbrev
- Kontakt med externa partner som press, bloggare etc.

Du kommer att ingå i och arbeta nära tillsammans med kollegorna i vårt marknadsteam. Du rapporterar till Marknadschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Svenljunga med start omgående.
 

 

Om bolaget

Star Trading har sedan 1985 tillverkat adventsstjärnor och har idag ett av marknadens bredaste sortiment inom jul- och dekorationsbelysning för hem och trädgård samt LED-ljuskällor i våra tre produktområden Christmas, Living och Lightning. Vi är idag ca 60 medarbetare och omsätter ca 270 MSEK. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Svenljunga som omfattar 40 000 m2 kontor, showroom och lager. Vi gör inköp från Asien, men produktutveckling och marknadsföring sker till största delen in-house i Svenljunga. 

 

Din profil

Vi söker dig som är trygg i din erfarenhet och kompetens inom kommunikation, sociala medier och webb. Du har ett öga för bild, färg och form och självklart är du duktig på att formulera dig i text, både på engelska och svenska – alltid med målgruppen i fokus. Som person är du driven, engagerad och självgående.


Önskade kvalifikationer:
- Mycket god förmåga att skapa kanal- och målgruppsanpassat innehåll
- Erfarenhet av att arbeta i CMS och e-postmarknadsföringssystem
- Mycket goda kunskaper inom SEO och Google Analytics
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Grundläggande kunskap i Photoshop och Indesign


Är du redo för en ny utmaning? Ta chansen att få en utvecklande och viktig roll hos oss på Star Trading – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan

Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
 

 

Spontanansökan

För närvarande har vi inga lediga tjänster, men vill du skicka in en spontanansökan, så skicka den till Ellinore Johansson på e-post till ellinore.johansson@startrading.com eller per post till nedanstående adress:

STAR TRADING AB
Box 94
512 22 Svenljunga
Tel: 0325-12 000