Lediga tjänster

Lagerarbetare

Star Trading söker lagerarbetare för omgående anställning.

Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkort är mycket meriterande.

Ansökan skickas till markus.bylander@startrading.com

 

Redovisningsekonom

Har du tidigare arbetat med redovisning och vill få en central roll på ett stabilt familjeföretag som signalerar långsiktighet? Då kan du vara Star Tradings nästa redovisningsekonom!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom hos oss kommer ditt ansvarsområde att innefatta ekonomisk redovisning med löpande ekonomiarbete och bokföring. Du kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter:

• Kund- och leverantörsreskontra
• Kreditbevakning och kreditanalys av kunder
• Redovisning av skatt och moms
• Månads – och årsbokslut samt framtagning av finansiella nyckeltal

Som redovisningsekonom får du en nyckelroll på vår ekonomiavdelning och du rapporterar till ekonomichefen samt har ett nära samarbete med administrativ personal.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett stabilt och etablerat familjeföretag med en trygg miljö, som värnar om personalens långsiktighet och karriärmöjligheter. Du ingår i ett sammansvetsat team där du har nära till backup. På Star Trading arbetar du i ljusa och trevliga lokaler i Svenljunga och du erbjuds olika personalvårdsförmåner och roliga personalaktiviteter.

Din profil:

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå och/eller att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Din datorvana är mycket god och du behöver ha grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du självgående, ansvarstagande och positiv. Du har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du kan agera flexibelt. Vidare trivs du i en roll med stort ansvar, stabilitet och långsiktighet.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Effektiv på effektiv.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström: 0720 -17 93 60 eller marie@effektiv.se

Spontanansökan

Vill du skicka in en spontanansökan så skicka den till Ellinore Johansson på e-post till ellinore.johansson@startrading.com eller per post till nedanstående adress:

STAR TRADING AB
Box 94
512 22 Svenljunga
Tel: 0325-12 000

www.startrading.com