Lediga tjänster

Produktchef

Vill du leda och utveckla arbetet med produkterna hos ett marknadsledande företag inom belysning? Välkommen till oss på Star Trading! Vi söker en affärsmässig Produktchef med tekniskt intresse och känsla för färg och form. Vi erbjuder en inflytelserik roll där du ges möjlighet att vara med och påverka bolaget och våra produkter framåt!

 

Din roll

Vi erbjuder en innovativ och spännande roll som produktchef, där utvecklingsmöjligheterna är stora och du har förmånen att arbeta i ett starkt team med våra kompetenta produktansvariga, inköpschef och säljorganisation. Du kommer att vara produktchef för produktområdet Party, Garden & Solar, där du fattar beslut kring sortiment och prissättning, samt inköpsvolymer i samråd med vår inköpschef. Vi värdesätter din affärsmässighet högt – du förväntas kunna hantera hela kedjan från leverantörsmöten och prisförhandlingar, via marknadsföring, till kundkontakter.

På Star Trading arbetar vi mycket i team, varför det är viktigt att du är teamorienterad. I din roll ingår att planera aktiviteter och kampanjer tillsammans med vår marknadsavdelning, och tillsammans med kundansvarig kommer du att delta i kundkontakter och försäljningsarbete mot våra nyckelkunder.

Merparten av produktionen för Star Trading sker idag på fristående fabriker i Asien, vilket gör att tidigare erfarenhet av handel med den regionen är starkt meriterande. Du kommer även att resa till Asien 2-3 gånger årligen, för att säkerställa ett gott och nära samarbete med våra fabriker samt att bevaka den asiatiska marknaden. Vidare ingår även marknads- och konkurrensbevakning i Europa.

Då rollen som produktchef delvis är ny kommer du att vara delaktig i arbetet att bygga upp rutiner, planeringsinstrument, rapporteringsvägar och system, tillsammans med ledningen.

Du rapporterar direkt till VD och kommer på sikt ingå i ledningsgruppen. Placeringsort: Svenljunga.

 

Om Star Trading

Star Trading designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor för konsumentbruk. Produkterna säljs över hela världen med Europa och framförallt Norden som största marknad. I Europa är vi idag en av marknadsledarna inom vår bransch med ett stort nätverk av samarbetspartners. Vi är i dag ca 60 fast anställda och omsatte 2017 ca 260 miljoner. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Svenljunga som omfattar 40 000 m2 kontor, utställning och lager. Läs mer om oss här.

 

Din profil:

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av liknande arbete inom belysningsbranschen eller liknande bransch (lättrörliga konsumentvaror). Som person är du driven, engagerad och kommunikativ, med känsla för färg och form. Ett visst teknikintresse är ett plus. Du är systematisk, administrativ och arbetar strukturerat.

Du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Du har stor datavana och arbetar obehindrat i Office-paketet.

Affärsmässighet och ekonomisk förståelse tror vi krävs för att du ska kunna utveckla våra affärer, samarbeten och produkter på bästa sätt.

Ta chansen att vara med och utveckla Star Trading genom din kompetens och ditt engagemang – tillsammans ska vi fortsätta att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser! Det är vår filosofi.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Vi samarbetar med Speed Group. För att ansöka, besök speedgroup.se.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Cardell på 033-722 59 30 eller johan.cardell@speedgroup.se.

 

 

 

Spontanansökan

Vill du skicka in en spontanansökan så skicka den till Ellinore Johansson på e-post till ellinore.johansson@startrading.com eller per post till nedanstående adress:

STAR TRADING AB
Box 94
512 22 Svenljunga
Tel: 0325-12 000