Lediga tjänster

Star Trading har sedan 1985 tillverkat adventsstjärnor och har idag ett av marknadens bredaste sortiment inom jul- och dekorationsbelysning för hem och trädgård samt LED-ljuskällor i våra tre produktområden Christmas, Living och Lighting. Vi är idag ca 60 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Svenljunga som omfattar 40 000 m2 kontor, showroom och lager. Vi gör inköp från Asien, men produktutveckling och marknadsföring sker till största delen in-house i Svenljunga.

EKONOMICHEF

Vill du ha en ansvarsfylld roll som Ekonomichef? Välkommen till oss på Star Trading! Vi erbjuder en omväxlande roll där du arbetar både operativt och strategiskt med fokus på att leda och utveckla vår ekonomifunktion. Då vår nuvarande Ekonomichef tar rollen som CFO och Vice VD, söker vi nu hans efterträdare.


Om tjänsten
Som Ekonomichef hos oss på Star Trading har du det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi/redovisning. Du arbetar både strategiskt och operativt, med fokus på att leda, driva och utveckla vår ekonomifunktion. Du ansvarar även för att vidareutveckla rutiner, processer och system för effektiva och säkra arbetssätt.

Ansvarsområden som Ekonomichef:
- Ekonomisk redovisning enligt K3
- Månads- och årsbokslut
- Personalansvar, ledning och planering
- Betalningar och kreditbevakning
- Exportdokumentation
- Intern- och koncernrapportering, uppföljning och analys av utfall
- Säkerställa att god redovisningssed, policyer och lagar följs

Du kommer att ha personalansvar för, och arbeta nära tillsammans med, våra två Redovisningsekonomer och Receptionist.
Som Ekonomichef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till CFO.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande med gedigen kunskap inom redovisning, bokföring och ekonomiprocesser. Du är trygg i din erfarenhet och kompetens, och är van att såväl driva övergripande strategiska frågor som att hantera detaljfrågor.

Din profil:
- Civilekonomutbildning
- Minst 3-5 års erfarenhet från liknande roll
- Goda ledaregenskaper
- Kunskap inom, och intresse av, system
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du analytisk, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande. Med fokus på kvalitet, samarbete och teamkänsla är du en närvarande ledare som trivs med att arbeta nära dina medarbetare och driva ekonomifunktionen framåt!

Är du redo för en ny utmaning? Ta chansen att få en utvecklande och central roll hos oss på Star Trading – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Senaste ansökningsdag är 29 september men urval sker löpande, så ansök redan idag!

 

 

Spontanansökan

Har vi ingen tjänst ledig som passar dig? Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till work@startrading.com eller per post till :

STAR TRADING AB
Box 94
512 22 Svenljunga
Tel: 0325-12 000