Lediga tjänster

Star Trading har sedan 1985 tillverkat adventsstjärnor och har idag ett av marknadens bredaste sortiment inom jul- och dekorationsbelysning för hem och trädgård samt LED-ljuskällor i våra tre produktområden Christmas, Living och Lighting. Vi är idag ca 60 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Svenljunga som omfattar 40 000 m2 kontor, showroom och lager. Vi gör inköp från Asien, men produktutveckling och marknadsföring sker till största delen in-house i Svenljunga. Läs mer om oss på startrading.se.

Mässkoordinator

Publicerad: 2020-03-12

Vi söker en kreativ mässkoordinator till vårt inhouse team

Är du grym på att få ihop en mässa från idé till färdig monter och har en kreativ ådra av rang? Bli en del av vårt marknadsteam på Star Trading! Hos oss får du som Mässkoordinator en viktig roll i våra mässdeltagande och i att utveckla vårt showroom så att besökarna hänförs.

Om tjänsten
Som Mässkoordinator hos oss på Star Trading ansvarar du för att driva och utveckla våra mässdeltagande under marknadschefens ledning och enligt företagets strategi och mål. Vi ställer ut på ett antal mässor i Sverige och Tyskland per år och här blir du en viktig spindel i nätet för att se till att allt landar som det ska. Du sköter beställningar mot leverantörer, skissar på upplägg och monterlayout, packar, bygger och håller ihop allt praktiskt. Under toppar och byggen får du praktisk hjälp från annan personal som du då tillfälligt arbetsleder. Vårt permanenta showroom i våra lokaler i Svenljunga fixar och stylar du för att alltid kännas nytt och spännande för både nya återkommande kunder. Vid arbetstoppar kan du även rycka in och hjälpa till med fotostyling.

Arbetsområden
- Uppdatera och styla vårt showroom i Svenljunga
- Planera och projektleda mässor i Sverige och internationellt. Du utformar även montern och är med i uppbyggnad och demontering.
- Vid behov vara med vid fotningar och styla miljöer
- Vara behjälplig vid butiksuppbyggnader ute hos kund

Du kommer att ingå i och arbeta nära tillsammans med kollegorna marknadsteamet. Du rapporterar till Marknadschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Svenljunga med start omgående.

Din profil
Vi söker dig som är trygg i din erfarenhet och kompetens inom liknande arbetsuppgifter. För att passa i rollen behöver du vara strukturerad och driven och ta stort eget ansvar. En uttalad kreativ förmåga och känsla för vad som blir snyggt - både i verkligheten och på bild är en förutsättning. Meriterande är kunskaper i InDesign och Photoshop. Eftersom jobbet innebär internationella kontakter är du bekväm med att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Ansökan
Skicka din ansökan till camilla.parneving@startrading.com. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

 

__________________________________________________________________

 

Spontanansökan

För närvarande har vi inga lediga tjänster, men vill du skicka in en spontanansökan, så skicka den till Ellinore Johansson på e-post till ellinore.johansson@startrading.com eller per post till nedanstående adress:

STAR TRADING AB
Box 94
512 22 Svenljunga
Tel: 0325-12 000