Våra kataloger

 

 

Årets kataloger är fulla med nyheter och tidigare favoriter! Här hittar du digitala bläddringsbara varianter där du förutom att bläddra även kan söka och klicka dig vidare för att läsa mer om produkterna! Klicka in på önskad katalog!

 

LIGHTING 2021 #1                                         Ligthting 300.jpg

LIGHTING - Här hittar du allt inom ljuskällor och tillbehör. Baslampor i olika storlekar och former, med olika ljusstyrka och ljustemperatur. Dekorativa lampor i spännande former och mönster, i olika storlekar och färger. Till detta finns ett stort utbud av upphäng och andra tillbehör. 

Titta i katalogen här >

 

LIVING 2021

LIVING - Här hittar du en bred kollektion av belysning för vår- och sommarsäsongen för både ute. och innemiljö. Living 2021.jpg
Dekorera till vardagoch fest. Produkter inom Lounge & Garden lyfter din altan, balkong eller terass till nya höjder. Solcelldriven belysning skapar fin ljussättning i trädgården på ett miljövänligt sätt. LED-ljus skapar stämning utan risk - både inne och ute. Här finns nåt för alla!

 

Titta i katalogen här >

 

CHRISTMAS 2021

Christmas 2021.jpgJulen - det är där vi på Star Trading har våra rötter och det vi lärt oss under alla år i julbranschen är dvikten av att ständigt utvecklas. 2021 har vi ett mycket stort antal spännande nyheter - både inom ljusstakar, stjärnor, granar och grönpynt, slingor och dekorationer. Låt julstämningen flöda!

 

Titta i katalogen här >

 

 

 

 

 

 
 

LIGHTING 2021 #1

Ligthting 300.jpg

Titta i katalogen här >

 

LIVING 2021

Living 2021.jpg

Titta i katalogen här >

 

CHRISTMAS 2021

Christmas 2021.jpg

Titta i katalogen här >