Du får mässans fördelar men slipper nackdelarna

I Svenljunga strax utanför Borås hittar du Sveriges - om du frågar oss - finaste showroom för belysning.  Belysning som skapat stämning i hem både i Sverige och andra länder, sedan 1985.

Hit är du som återförsäljare alltid varmt välkommen - antingen fysiskt eller digitalt. Vi ser till att besöket blir säkert och effektivt, oavsett hur det genomförs. Idag när mässorna lyser med sin frånvaro är det ett bra alternativ att ta sig till oss. Här får du mässans fördelar men du slipper dess nackdelar.

Allt under ett tak för snabbare och enklare inköp

På 1200m2 har vi samlat allt du behöver för att effektivisera dina inköp och maxa din försäljning! Du får snabbt koll på sortimentet som är uppdelat utifrån våra tre produktområden - Christmas, Living och Lighting.

Fysiskt eller digitalt - välj det som passar dig bäst!

Att komma till oss fysiskt är förstås en upplevelse. Men med dagens tekniska möjligheter går det precis lika bra att komma till oss digitalt. Väljer du att komma hit går du i lugn och ro runt med din säljare. Vi genomför besöken på ett säkert sätt utan trängsel.

Föredrar du att komma hit digitalt fungerar det alldeles utmärkt. Din säljare och du kopplar upp er via digital plattform och sedan tas du med runt i showroomet. Ni går igenom sortimentet i lugn och ro med hjälp av kameror och dator och kikar runt precis som om du varit här fysiskt. Säkrare kan det inte bli! Samtidigt ges du som har svårt att ta dig hit på grund av avstånd eller annat, nu möjlighet att komma till vårt showroom ändå. Det enda vi inte fixar är att bjuda på kaffe!

Använd bokningsformuläret för att boka in ett besök!