Träffa oss på Star Trading - Digitalt eller på plats!

 

Vårt showroom står alltid öppet för dig. Vi erbjuder ett säkert alternativ nu när många mässor inte kan arrangeras och har dukat upp nyheter för våren/hösten 2021 tillsammans med kända favoriter, allt du behöver för din försäljning av Christmas, Living och Lighting. Du får inspiration och idéer, snabb överblick och fina erbjudanden. Kort sagt, allt du behöver för smidiga och snabba inköp!

I år är inget riktigt som vanligt. Mässor är inställda, det är svårt att få till fysiska möten och det är krångligt att göra effektiva inköp. Kom till oss så hjälper vi dig! Nu anpassar vi oss till rådande omständigheter.

På 1200 m2 presenterar vi produkter för Christmas, Living och Lighting på ett strukturerat och lättöverskådligt vis. Dessutom har vi fina inspirationsytor som lockar fram idéer till skyltning och exponering. Som en mässa – fast bättre! Hela sortimentet finns på plats, ingen trängsel, du kommer när du vill, du får säljaren helt för dig själv och miljön är lugn och skön. Plus att du får något gott i magen.

 

BESÖK OSS I SVENLJUNGA
Du träffar oss i showroomet i Svenljunga för ett möte med din säljare. Vi har vidtagit en rad åtgärder för att ditt besök ska vara säkert. Antalet samtidiga besökare är begränsat och vi håller avstånd. Precis som vanligt bjuder vi på lunch och fika.

 

BESÖK OSS DIGITALT
Har du inte möjlighet att träffa oss i Svenljunga eller föredrar ett digitalt möte, går det lika bra. Våra säljare är utrustad med kamera och tar dig runt i showroomet för en digital visning. Precis som om du vore här! Perfekt om du har långt att resa eller om du vill utnyttja tiden maximalt. Givetvis får du som digital besökare samma fina erbjudanden som de som kommer hit fysiskt!
 

Oavsett om du väljer att komma till oss fysiskt eller digitalt, ser vi fram emot ditt besök. Du bokar via formuläret, direkt med din säljare alternativt via kundtjänst på kundtjanst@startrading.com eller 0325 12 000.

Välkommen till oss!
Vännerna på Star Trading

traffaoss2.jpg s