Systemslingor

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av kopplingsbara system. Eftersom alla produkter som ingår i ett system är ihopkopplingsbara med varandra är det enkelt att bygga vidare när man väl har börjat. Väljer du ett system från oss får du garanterat hög kvalitet genom att alla ingående produkter är testade och godkända av Inter Semko inom sitt system, alltså inte bara som enskilda produkter. Det gäller även lågvoltssystemen.

Vårt kvalitetsbegrepp innefattar även lättfattlig konsumentinformation. Därför anges begränsningarna tydligt på utsidan av alla förpackningar och det medföljer alltid en förklarande broschyr inuti.

Vi erbjuder fyra olika system, ett för varje behov och målgrupp:

System Decor -vårt bassystem. Enkelt att använda och även lämpligt inomhus tack vare sina nätta och slanka kablar. Som tillbehör finns även dimmer.

System 24 är vårt bredaste system för husägaren som vill göra det lilla extra. Stamkabeln ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Hög kvalitet på alla komponenter och 24V strömkälla ihop med LED-teknik ger ett säkert och mycket energieffektivt system.

System LED är vårt premiumsystem för större, hållbara dekorationer, Kraftigt ljussken och med livslängd på 50 000 timmar. Lämpar sig både för proffs och mer krävande konsumenter.

System Expo vänder sig till den bredaste kundgruppen och är tack vare sin kvalitet och användarvänlighet ett av de mest välkända och med spridda systemen på marknaden.

system_comparison_v2.jpg