Utveckling & design

Teknisk utveckling

development.jpg

Genom att kombinera kunskapen hos vår teknikavdelning med våra leverantörers kan Star Trading ligga i framkant på teknikutvecklingen inom jul- och dekorationsbelysning.

Flera högkvalitativa kopplingsbara system är ett resultat av denna utveckling. Star Trading erbjuder också ett brett sortiment av produkter med LED-ljus, inklusive den varmvita LEDn som motsvarar ljuset från glödlampor. Vår tekniska utveckling syftar givetvis också till att bibehålla och förbättra den höga kvalitet som är Star Trading's signum.

Trend och design

Julbelysning lyser inte bara upp utan är även en del av inredningen. Gränsen mellan juldekoration och heminredning har minskat till den grad att en stor del av julbelysningen måste vara lika nyskapande som alla andra delar av ett modernt hem.

Efter över 30 år i julbranschen förvånas vi inte längre över att produktutvecklingstakten i en traditionsbunden bransch som julen måste vara lika hög som i vilken modebransch som helst. Star Trading använder både egna och externa formgivare och har skapat prisbelönta produkter. Sedan 2007 samarbetar vi med designern Charlotte Falck vilket har resulterat många spännande nyheter varje år. Vi använder också flera olika källor för att både följa och skapa de senaste trenderna inom inredning och belysning. Med vår erfarenhet sorterar vi ut de trender som har störst betydelse för julen och baserar delar av vårt sortiment på dessa. Varje år presenterar vi sedan ett urval av teman för den kommande julen. Vår målsättning är att inför varje säsong erbjuda våra kunder det senaste och bästa inom elljusbranschen vad gäller färg, form, kvalitet och förpackning.

Kundanpassade lösningar

Star Trading erbjuder även kundanpassade förpackningar likväl som egna produkter. Vare sig kunden själv har en produktidé eller om vi ger förslag så tar vi hand om utvecklingen i alla steg, från idé via prototypserie till färdig produkt packad och klar för leverans.