Systemslingor med oändliga möjligheter

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av kopplingsbara systemslingor. Alla produkter inom respektive system är ihopkopplingsbara och det är enkelt att bygga ut en påbörjad slinga.  

Samtliga ingående komponenter i våra slingor är testade och godkända av Inter Semko inom sitt system, alltså inte enbart som enskilda produkter. Detta gäller även våra lågvoltssystem. Detta borgar för en hög kvalitet.

Vi vill hålla en hög kvalitet i alla led. Därför inkluderar vi lättfattlig konsumentinformation till samtliga slingsystem i form av en förklarande broschyr. Även förpackningar är informativa och det är även lätt att utläsa produktens begränsningar.

 

Vi erbjuder fyra olika slingsystem, ett för varje behov och målgrupp

System Decor

System Decor är vårt bassystem. Systemet är enkelt att använda och bygga ihop. Tack vare sina nätta och tunna kablar fungerar slingsystemet även inomhus. Dimmer finns som tillbehör. 

System 24

Vårt bredaste system  heter System 24 och passar husägaren som vill göra det lilla extra. Stamkabeln ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Hög kvalitet på alla komponenter och 24 V strömkälla ihop med LED-teknik ger ett säkert och mycket energieffektivt system.

System LED

System LED är vårt premiumsystem för större, hållbara dekorationer, Slingan har ett kraftigt ljussken och livslängden ligger på hela 50 000 timmar. System Led lämpar sig såväl för offentliga miljöer som för konsumenter med höga krav.

System Expo

System Expo väljs av en bred kundgrupp och är tack vare sin kvalitet och användarvänlighet ett av de mest välkända och spridda systemen på marknaden.