Här hittar du klara, frostade och opala, vissa som dimbara andra med inbyggd 3-stegsdimmer, med liten fot och stor och allt däremellan. Ju högre lumen desto mer ljus och ju högre Kelvin desto kallare ljus. Vi har hela skalan. Välj och vraka bland våra LED- lampor!

Soft Glow

Soft Glow är rundstrålande klarglaslampor med ett extra varmt ljus. Det stämningsfullstämningsfulla skenet passar som dekorationsbelysning i de flesta miljöer. Soft Glow finns som icke dimbar, dimbar och med inbyggd 3 stegs-dimmer!

ALLA SOFT GLOW

Clear Filament

CLEAR FILAMENT är rundstrålande lampor i klart glas. De flesta i serien har ett varmvitt ljus på 2700 K, men du hittar och modeller med högre Kelvin för ett vitare ljus. CLEAR FILAMENT finns som dimbar, icke dimbar eller med inbyggd 3-stegs dimmer.

ALLA CLEAR FILAMENT

Opaque Filament

OPAQUE FILAMENT är vita, rundstrålande opala filamentlampor. De ger ett jämt och diffust ljus som passar perfekt under skärm med är lika snygga i armaturer där ljuskällan syns. De har extra hög färgåtervinning och finns som icke dimbara, dimbara och med inbyggd 3-stegs-dimmer.

ALLA OPAQUE FILAMENT

Frosted Filament

FROSTED FILAMENT ser ut precis som gamla tiders glödlampor. De är perfekta under skärm och ger en bra rundstrålande belysning med ett mjukt, varmvitt ljus. FROSTED FILAMENT finns som icke dimbar och dimbara!

ALLA FROSTED FILAMENT

Opaque Basic

OPAQUE BASIC är en prisvärd serie med opalt glas och med extra hög färgåtervinning. De finns i alla ljusstyrkor från lägsta ända upp till 1500 lumen, vilket ungefär motsvarar en glödlampa på 100 watt. OPAQUE BASIC finns i 2-pack och som icke dimbar och dimbara.

ALLA OPAQUE BASIC