Ljuskällor är så mycket mer än funktion. Med dekorativa lampor är det lätt att inreda och skapa den rätta stilen. Ladda upp med dekorlampor i olika färger, mönster, former och storlekar. Välj och vraka!

Colourmix

Populära Colourmix är en serie med läckra lampor i spännande former och ett tvåfärgat glas som ger ett coolt utseende. Serien finns i fyra färgställningar där cognac är det senaste tillskottet.

ALLA COLOURMIX

Spiral Filament

Spiral Filament är en serie dekorativa lampor i olika storlekar och former. Den snygga spiralen inuti lampan är skapar ett varmt och mjukt sken. Lamporna finns med glas i Clear, Smoke och Amber. Alla är dimbara.

ALLA SPIRAL FILAMENT

Industrial Vintage

Läckra, stora och elegant formade lampor med spiral- eller dekorativt raka filament, som ger ett vackert, extra varmvitt sken. Industrial Vintage finns i Amber, smoke och klart glas. De är dimbara lampor och blir tillsammans med ett fint upphäng eller fot en komplett armatur.

ALLA INDUSTRIAL VINTAGE

Graphic

Graphic är som namnet antyder en serie lampor med grafiska mönster. Finns i Pine, Diamond och Dot i två storlekar – 95 mm och 125 mm. Samtliga är dimmerkompatibla och lamporna blir en fräck inredningsdetalj!

ALLA GRAPHIC

New Generation Classic

New Generation Classic är en serie lampor i klassisk design. Lampornas filament ger ett stiligt och modernt utseende. Finns i olika former och storlekar – från 100 mm upp till den största på 185 mm – och som dimbara och icke dimbara.

ALLA NEW GENERATION CLASSIC

Space

Space är lite futuristisk i sitt uttryck. En spännande lampa med en lampa i lampan. Space har inbyggd 3-stegsdimmer och ljusstyrkan som startar lågt ändras enkelt genom slå av och på strömbrytaren. Finns i tre former.

ALLA SPACE